Actualizat: 7 Februarie, 2024

3 minute

Tratamentul in 3 pasi pentru par Nashi Filler Therapy

Din cele mai vechi timpuri, parul a reprezentat o expresie a frumusetii, dar si a vitalitatii si a starii de sanatate. Femeile il ingrijeau cu atentie si daruire si lasau mostenire din mama in fiica secrete pentru a-l face mai des, mai stralucitor si mai frumos.


Gama Nashi Filler Therapy isi propune sa readuca in atentia doamnelor si domnisoarelor aceasta viziune a ingrijirii parului, care pune accent pe hidratare si pe reconstructie la interior!

    Despre ce e vorba?

    Un tratament revolutionar care porneste de la principii antice e cu siguranta de incercat. Cele trei produse intaresc firul de par, il hranesc si il hidrateaza in profunzime, reconstruind fibra capilara. Nashi Filler Therapy exclude substantele nocive precum sulfatii, colorantii, parabenii si ofera in schimb ingrediente naturale extrem de puternice: colagen, elastina, keratina, care constituie unul dintre cele mai performante sisteme de reconstructie a parului.

    Cui se adreseaza tratamentul pentru par in 3 pasi Nashi Filler Therapy?

    Tratamentul pentru par in 3 pasi Nashi Filler Therapy a fost conceput pentru femeile cu par uscat, deteriorat, care vor sa isi recapete sanatatea si stralucirea parului imediat. Parul redevine moale, matasos si plin de vitalitate, mai frumos ca niciodata. Tratamentul este potrivit inclusiv pentru firul de par casant, cu varfuri despicate.

    Cum se desfasoara tratamentul in 3 pasi Nashi Filler Therapy?

    In salonul Sparks, avem profesionisti specializati in tratamentul in 3 pasi Nashi Filler Therapy, care vor da o noua viata parului tau. Iti povestim mai jos cum se va desfasura tratamentul.

    1. Vom incepe prin a-ti curata parul cu un sampon clarificator, cu scopul de a purifica scalpul si cuticula de depunerile produselor folosite anterior. Astfel ne asiguram ca parul tau e pregatit sa primeasca toate ingredientele benefice. Folosim Nashi Filler Therapy Clarifying Shampoo, pe baza de extracte de Aloe Barbadensis, care stimuleaza deschiderea cuticulelor si astfel va intensifica patrunderea ingredientelor hranitoare in par. Specialistii nostri iti vor darui si un masaj capilar ca la carte!

    2. Urmeaza aplicarea fillerului reparator Nashi Filler Therapy Long Lasting Filler ce va reconstrui fibra. Este cel mai activ pas al tratamentului in 3 pasi, iar efectele sale vor fi accelerate prin caldura. In general, timpul de actionare este de 30 de minute, desi pot exista exceptii in functie de tipul tau de par. Folosim Nashi Filler Therapy Long Lasting Filler pe baza de colagen, celule stem si keratina, ce va reda frumusetea si tineretea parului. Ingredientele semnalate au si proprietati anti-aging, de prevenire a imbatranirii cuticulei.

    3. Dupa clatirea parului, incheiem cu laptele de frumusete, bogat in ulei de argan organic. Produsul va lasa parul catifelat si matasos si va inchide cuticula, sigiland in par toate ingredientele hidratante si hranitoare. Parul e regenerat, elastic si stralucitor. Folosim Lifting Milk, un produs care reface potentialul de hidratare al parului si netezeste cuticula, lasand-o stralucitoare si catifelata.

    Concluzie

    Tratamentul în 3 pași pentru părul Nashi Filler Therapy este mai mult decât o simplă rutină de îngrijire a părului; este o călătorie către revitalizare și transformare. Conceput pentru a readuce viziunea tradițională a îngrijirii părului, acest tratament reprezintă o oază de hidratare și reconstrucție pentru firul tău de păr. De la îndepărtarea impurităților cu șamponul clarificator până la aplicarea delicată a fillerului reparator și finalizarea cu laptele de frumusețe bogat în ulei de argan organic, fiecare etapă a acestui tratament este gândită pentru a aduce strălucire și vitalitate părului tău. Cu produsele Nashi Filler Therapy, vei descoperi instant rezultate uimitoare: părul tău va fi mai matasos, mai catifelat și mai strălucitor. Beneficiind de proprietățile antioxidante ale arganului organic și fiind formulate fără substanțe nocive precum parabenii, SLS sau SLES, produsele Nashi oferă o experiență de îngrijire plăcută și eficientă. Așadar, nu mai așteptați! Apelează acum la specialiștii noștri și descoperă magia tratamentului în 3 pași Nashi Filler Therapy pentru un păr sănătos și frumos din interior și până în exterior!

    Întrebări frecvente

    Pentru a alege produsele potrivite pentru tipul tău de ten, este important să îți cunoști bine pielea. Identifică dacă ai tenul uscat, gras, mixt sau sensibil și alege produse care sunt formulate special pentru acele nevoi. Citirea etichetelor și căutarea produselor non-comedogene și hipoalergenice te poate ajuta să găsești produse care nu vor irita sau bloca porii pielii tale.

    Îngrijirea pielii ar trebui să fie o rutină de două ori pe zi - dimineața și seara. Curățarea, tonifierea, hidratarea și aplicarea altor produse specifice (cum ar fi serurile sau tratamentele) ar trebui să facă parte din rutina ta de dimineață și seara pentru a menține pielea curată, hidratată și sănătoasă.

    Pentru a alege un produs de curățare potrivit pentru pielea ta, ia în considerare tipul tău de ten și necesitățile specifice ale pielii tale. Dacă ai tenul gras, optează pentru un gel sau o spumă de curățare cu ingrediente care controlează producția de sebum. Dacă ai tenul uscat sau sensibil, alege un produs de curățare mai blând, fără săpun și cu ingrediente hidratante.

    Produsele de îngrijire a pielii sunt concepute pentru a curăța, hidrata, proteja și trata pielea, în timp ce produsele de machiaj sunt destinate să acopere imperfecțiunile și să aducă culoare și strălucire pielii. Îngrijirea pielii este esențială pentru menținerea sănătății și aspectului pielii pe termen lung, în timp ce machiajul este o formă temporară de îmbunătățire a aspectului exterior al pielii.

    Un ser facial este un produs concentrat, cu textură ușoară, care conține ingrediente active menite să trateze anumite probleme ale pielii, cum ar fi îmbătrânirea, hidratarea sau uniformizarea tenului. Pentru a folosi un ser facial, aplică o cantitate mică pe pielea curată și tamponată și masează-l ușor până când este complet absorbit. Poți aplica serul înainte de cremă hidratantă, dimineața și/sau seara, în funcție de preferințe și necesități.

    Există unele ingrediente care pot irita sau provoca reacții adverse pielii, cum ar fi parfumurile sintetice, alcoolul denaturat, coloranții artificiali sau unele conservanți agresivi. Pentru a evita potențialele probleme ale pielii, încearcă să alegi produse fără aceste ingrediente sau cu formule mai naturale și mai blânde.

    Atinge-ți potențialul maxim cu Nashi - frumusețe la îndemâna ta cu doar un clic!

    Vezi produsele Nashi Argan

    Atinge-ți potențialul maxim cu Nashi - frumusețe la îndemâna ta cu doar un clic!

    Vezi produsele Nashi Argan